Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
ماهرخ 1404
بعد از سرماخوردگی سه ماه صدام گرفته

اظهار نظر

دوستان سه ماه پیش سرم خوردگی داشتم اما سه ماه گذشته و هنوز صدا حالت مریض داره چیکار کنم

ParyaParya Soleimanpour

گرفتگی صدا اگر بیشتر از چند هفته طول بکشه بهتره حتماً متخصص گوش و حلق و بینی ببینه چون ممکنه التهاب تارهای صوتی مونده باشه یا نیاز به بررسی نزدیک داشته باشه. خیلی وقت‌ها مشکل چیز خاصی نیست، ولی سه ماه زمان زیادیه و بهتره یک‌بار معاینه شی تا خیالت راحت بشه

پاسخ

59 روز پیش
09:49
شعلهشعله شهبازی

اوووف چقدر طولانی چرا پیگیر درمانش نشدی عزیزممم؟ من حقیقتا نظری راجع بهش ندارم ولی احتمالا هنووز عفونت تو سرته

پاسخ

59 روز پیش
10:28
سامانسامان مرادیان

منم یه بار بعد یه سرماخوردگی بد، صدام چند هفته مثل آدم مریض‌ها مونده بود و هی فکر می‌کردم خودش خوب می‌شه، ولی نشد 😅 دکتر گوش و حلق و بینی رفتم، گفت اگه صدا بیشتر از ۲–۳ هفته گرفته بمونه باید حتماً ویزیت بشه، چون ممکنه سیم‌ صوتی‌هات ملتهب مونده باشه یا مشکل دیگه‌ای باشه. سه ماه خیلی زیاده، به‌نظرم دیگه منتظر خوب شدن خودبه‌خود نمون، حتماً یه متخصص گوش و حلق و بینی ببینه‌ت، هم معاینه کنه هم اگه لازمه دارو یا استراحت صوتی بده که طولانی‌مدت برات دردسر نشه.

پاسخ

54 روز پیش
11:48
sasansasan pyambari

عزیزم بهتره بری پیش متخصص چون شاید گلوت عفونت کرده باشه و این اصلا خوبی نیست بهتره زودتر درمان بشی

پاسخ

47 روز پیش
12:56
رویارویا زرندیان

حنجرت هنوز کامل خوب نشده یا حساس شده. بهتره یه دکتر گوش‌حلق‌وبینی بری، فعلاً هم داد نزن، مایعات گرم بخور و سیگارم نکش

پاسخ

40 روز پیش
11:08
متینامتینا رجب زاده

منم همینجوری بودم هر روز صبح آب جوش لیمو ترش و عسل میخوردم

پاسخ

33 روز پیش
13:02