تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
آیناز اصلانی
پولیپ بینی دارم و اذیت میکنه

اظهار نظر

پولیپ بینیم هم نمیذاره خوب نفس بکشم هم اینکه با کمترین هوای سردی میگیره هم سینوزیتم بهم ریخته و چرک میکنه همش انتی بیوتیک میدن بهم هم باعث شده گوشم گرفته باشه و با صدای بلند حرف بزنم خسته شدم دکتر خوب بهم معرفی کنید میترسم از عملش

NazaninNazanin 24

این علائمی که گفتی با پولیپ همخوانی داره، چون پولیپ وقتی بزرگ میشه راه نفس رو می‌بنده و آدم همش حس گرفتگی و آبریزش و خلط پشت حلق داره، حتی خروپف و نفس کشیدنِ سخت تو سرما هم میاره. ولی اینکه هی آنتی‌بیوتیک می‌خوری و برمی‌گرده یعنی باید درمان اصلی‌تر بشه، معمولا اولش اسپری‌های کورتونی بینی و شست‌ و شوی بینی با سرم نمکی میدن که التهاب بخوابه و پولیپ کوچیک شه. اگه با اینا بهتر نشه یا خروپف و تنگی نفس خیلی اذیت کنه، دکتر ممکنه عمل رو پیشنهاد بده، نترس عملش راحته..

پاسخ

1 روز پیش
12:19
سحرسحر روزبهانی

وقتی داروها کافی نیستن و مشکلات مثل گرفتگی، سینوزیت یا گوش گرفته ایجاد می‌کنه باید حتما بری پیش جراح برای ارزیابی کامل و تصمیم درست برای درمان یا عمل، می‌تونی به دکتر ابراهیم شهسواری مراجعه کنی؛ هم تجربه عمل داره هم پیگیری بعدش رو کامل انجام می‌ده.

پاسخ

1 روز پیش
12:30
مانیامانیا 🌺اکبری🌺

عزیزم بهش میخوره پولیپ باشه به نظرم حتما برو پیش متخصص تا تشخیص درست و بهت بگه و برات درمانش کنه اگه نمیشناسی من خودم بهت دکتر مسعود راستکاری و معرفی میکنم خیلی باتجربه و ماهر هستن

پاسخ

1 روز پیش
12:40