Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
نریسا کامکار
انحراف بینی

اظهار نظر

سلام، من تازه فهمیدم انحراف بینی دارم و دکتر گفته ممکنه عمل لازم داشته باشم. کسی عمل کرده؟ سخت بود؟ بعدش نفس کشیدن راحت‌تر شد؟ یکم استرس دارم.

ساریناسارینا ۹۹

من پارسال عمل انحراف بینی انجام دادم، گفتم تجربه‌مو بگم شاید آرومت کنه. راستش خودِ عمل اصلا سخت نبود، بیهوشی عمومی می‌دن و تو چیزی حس نمی‌کنی. سختیش روزای اوله، بیشترش هم به خاطر تامپون و اینکه بینی گرفته‌ست و آدم مجبور میشه از دهن نفس بکشه 😅 ولی دردش اونقدرا که می‌گن نیست، بیشتر احساس فشار و سنگینیه. دو سه روز بعدش خیلی بهتر میشی و وقتی تامپون رو درمیارن انگار دنیا رو بهت می‌دن 😍 نفس کشیدن خیلی راحت‌تر میشه، مخصوصا اگه شب‌ها خروپف می‌کردی یا از یه سمت بینی همیشه بسته بود. استرس نداشته باش گلم، عملش خیلی روتینه و نتیجه‌ش واقعاً خوبه 🤍🌿

پاسخ

68 روز پیش
12:20
arianarian aslani

آره من پیش دکتر فتحی عمل کردم خیلی بهتر شدم اصلا تنفسم خیلی مشکل داشت الان خداروشکر اوکی شدم

پاسخ

61 روز پیش
10:18
هورامهورام طاهری‌ نسب

سلام، نگران نباش، عمل انحراف بینی راحت انجام میشه و بعدش نفس کشیدن خیلی راحت‌تر میشه. فقط مراقبت‌ها رو رعایت کن.

پاسخ

54 روز پیش
12:50
💐💐 Hanna

پیش سه دکتر خوب برو میخوابی بیدار میشی هم خوشگل میشی و هم تنفست راحت میشه من پیش دکتر محسن اسدی عمل کردم خودم خیلیم راضیم

پاسخ

40 روز پیش
11:01
سمانهسمانه اصغزی

وای منم انحراف دارم و مرتب عفونت حلق دارم و میترسم از عمل

پاسخ

33 روز پیش
12:51
نسریننسرین رودباری

عملش خیلی خوبه من پولیپ داشتم پیش دکتر موسی علی احمدی جراحی کردم

پاسخ

33 روز پیش