تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Dark Moon
در اثر ضربه توی ورزش بینیم انحراف پیدا کرده

اظهار نظر

سلام دوستان من چند ماه پیش وقتی داشتم بسکتبال بازی می کردم بخاطر ضربه ای که به بینیم وارد شد یه مقدار بینیم انحراف پیدا کرده و شب ها توی خواب مشکل تنفسی دارم میشه یه دکتر خوب بهم پیشنهاد بدین

آدریناآدرینا قنبری

سلام من بینی برادرم انحراف خیلی شدیدی داشت طوری که نفس کشیدن هم براش سخت شده بود بعد با مشورت با دکتر نجمه زندی پور و راهنماییشون این عمل رو انجام دادیم و الان خیلی راضی هستیم و برادرم واقعا تنفسش راحت شده

پاسخ

15 روز پیش
10:23
مهربانمهربان 💅

دکتر مسعود راستکاری پزشک شناخته شده و خیلی خوبی هستن من پیششون عمل کردم فوق العاده راضیم پیشنهاد میکنم بری مشاوره بگیری

پاسخ

15 روز پیش
10:41
KimiaKimia 🎓

سلام من و خواهرم پیش دکتر علیرضا صابری جراحی بینی انجام دادیم و با اینکه بینی من هم انحراف داشت هم پولیپ الان هم ظاهرش خوبه هم تنفسم

پاسخ

15 روز پیش
11:01
DinaDina Falahati

دوسال پیش بینی منو دکتر خرمی نژاد عمل کردن خیلی راضیم ازشون میتونید برید پیششون با خیالت راحت

پاسخ

14 روز پیش
13:50
سمیراسمیرا میرزاخانی

منم این مشکلو داشتم بخاطرضربه توی ورزش بینیم کج شده بودش پیش دکتر مسعود راستکاری عمل کردم مشکل ظاهری و تنفسیم خوب شده

پاسخ

8 روز پیش
11:35
طنازطناز وفاپیشه

دکتر امیررضا معتبر جراح با تجربه و خیلی خوبی هستن من عمل گوشتی کردم پیششون خیلی خوشم اومد از نتیجه خیلی زودم ورم و کبودی از بین رفت و بینیم فرم خوبی پیدا کرد

پاسخ

8 روز پیش
11:54
روژینروژین 💫 موسوی

ضربه موقع ورزش خیلی وقتا باعث انحراف میشه و همین مشکل تنفسی شبونه هم از همونه منم یه مدت همین مشکل رو داشتم، چندتا دکتر رفتم ولی آخرش برای مشاوره پیش دکتر سالم رفتم. به‌نظر من تو هم چند جا مشاوره برو و ایشون رو هم بین گزینه‌ هات بذار که مقایسه کنی.

پاسخ

8 روز پیش
12:20