جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
چند وقته دنبال یه دکتر خوب میگردم برای جراحی زیبایی بینی پیش دو تا دکترم رفتم ولی خیلی از کاراشون خوشم نیومد
🎬 بیتاسلام عزیزم من خودم تجربه عمل بینی داشتم و اولش مثل تو دنبال دکتر خوب میگشتم و چند نفر رو میدیدم تا مطمئن شم. تجربهام این بود که خیلی مهمه دکتری انتخاب کنی که هم مهارت داشته باشه و هم سبک کاریش با سلیقهات هماهنگ باشه. من پیش دکتر نداف کرمانی رفتم و خیلی راضی بودم، هم روند عملش حرفهای بود و هم نتیجهای که گرفتم دقیقاً چیزی شد که میخواستم.
پاسخ
Ghazal Behnam 🌺چه مدلی مخوای عمل کنی؟ من دکتر فرهاد حافظی رو میشناسم که کارش حرف نداره. فقط مدل طبیعی عمل میکنه. خوبیش اینه روی هر صورت متناسب با فرم همون صورت عمل رو انجام میده. کاراش واقعا قشنگ و جذابه
پاسخ
روژین 💫 موسویعزیزم منم مثل تو کلی دکتر دیدم و از کاراشون راضی نبودم. آخرش خودم برای مشاوره پیش دکتر سالم رفتم، خیلی باحوصله بود و نمونه کاراشم از نزدیک دیدم و خیالم راحتتر شد.
پاسخ
nila shariatدوست عزیزم من پارسال پیش دکتر موسی علی احمدی جراحی کردم مطبشون تو کرجه توی گوگل اسمشو سرچ کنی میاد نمونه کار هاش ببین خوشت میاد منکه خیلی راضیم ازشون
پاسخ
ارسلان جعفریمن دکتر بابک ساعدی رو پیشنهاد میکنم بهت باز خودتم نمونه کاراشو ببین تو سایت و پیج اینستاش تصمیم بگیر
پاسخ
طناز وفاپیشهمن تعریف دکتر معتبر رو خیلی شنیدم چند از آشناهام پیششون عمل کردن راضین
پاسخ
5042 توسلیبرو پیش دکتر ابوالفضل عباس زاده من پیشش عمل کردم خیلی راضیم
پاسخ
Melika Vafadar2025سلام عزیزم من خودم برای عمل بینیم پیش دکتر نجمه زندی پور رفتم و از نتیجه انجامش خیلی راضیم
پاسخ