تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
تارا حقیقت
برای عمل بینی دکتر خوب میشناسید؟

اظهار نظر

چند وقته دنبال یه دکتر خوب میگردم برای جراحی زیبایی بینی پیش دو تا دکترم رفتم ولی خیلی از کاراشون خوشم نیومد

🎬🎬 بیتا

سلام عزیزم من خودم تجربه عمل بینی داشتم و اولش مثل تو دنبال دکتر خوب می‌گشتم و چند نفر رو می‌دیدم تا مطمئن شم. تجربه‌ام این بود که خیلی مهمه دکتری انتخاب کنی که هم مهارت داشته باشه و هم سبک کاریش با سلیقه‌ات هماهنگ باشه. من پیش دکتر نداف کرمانی رفتم و خیلی راضی بودم، هم روند عملش حرفه‌ای بود و هم نتیجه‌ای که گرفتم دقیقاً چیزی شد که می‌خواستم.

پاسخ

8 روز پیش
12:02
Ghazal BehnamGhazal Behnam 🌺

چه مدلی مخوای عمل کنی؟ من دکتر فرهاد حافظی رو میشناسم که کارش حرف نداره. فقط مدل طبیعی عمل میکنه. خوبیش اینه روی هر صورت متناسب با فرم همون صورت عمل رو انجام میده. کاراش واقعا قشنگ و جذابه

پاسخ

8 روز پیش
12:16
روژینروژین 💫 موسوی

عزیزم منم مثل تو کلی دکتر دیدم و از کاراشون راضی نبودم. آخرش خودم برای مشاوره پیش دکتر سالم رفتم، خیلی باحوصله بود و نمونه‌ کاراشم از نزدیک دیدم و خیالم راحت‌تر شد.

پاسخ

8 روز پیش
12:19
nilanila shariat

دوست عزیزم من پارسال پیش دکتر موسی علی احمدی جراحی کردم مطبشون تو کرجه توی گوگل اسمشو سرچ کنی میاد نمونه کار هاش ببین خوشت میاد منکه خیلی راضیم ازشون

پاسخ

8 روز پیش
13:00
ارسلانارسلان جعفری

من دکتر بابک ساعدی رو پیشنهاد میکنم بهت باز خودتم نمونه کاراشو ببین تو سایت و پیج اینستاش تصمیم بگیر

پاسخ

8 روز پیش
13:01
طنازطناز وفاپیشه

من تعریف دکتر معتبر رو خیلی شنیدم چند از آشناهام پیششون عمل کردن راضین

پاسخ

1 روز پیش
09:25
50425042 توسلی

برو پیش دکتر ابوالفضل عباس زاده من پیشش عمل کردم خیلی راضیم

پاسخ

1 روز پیش
10:07
MelikaMelika Vafadar2025

سلام عزیزم من خودم برای عمل بینیم پیش دکتر نجمه زندی پور رفتم و از نتیجه انجامش خیلی راضیم

پاسخ

1 روز پیش
10:47