جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
به دکتر خوب معرفی کنین
🦇🦇🦇 Melinaدکتر راستکاری خوبه میتونی پیش اون بری ولی همین دکتر های مطب چی هم دکتر های خوبی داره ببین کی نمونه کارش خوبه
پاسخ
Tara Ahmadiاگه دنبال دکتر خوب برای عمل پولیپ بینی هستی، من یه گزینه خیلی خوب میشناسم: دکتر مجید نداف کرمانی. ایشون فوق تخصص جراحی پلاستیک و بینی هستن، تجربه زیادی تو عمل پولیپ و بینی دارن و خیلیها از نتیجه کارشون راضی بودن. اگه بخوای، میتونی وقت مشاوره بگیری و خیالت راحت شه قبل عمل.
پاسخ
Parmida Azmoonمتخصص گوش و حلق و بینی باید بری
پاسخ
🍀نوا🍀 بیدگلیمنم پولیپ بینی داشتم پیش دکتر مسعود ناصری صدر عمل کردم خداروشکر تا الان مشکلی نداشتم کارش خیلی خوبه
پاسخ
جنان خدادادبراي پوليپ بايد گوش و حلق و بيني (ENT) بري. عملش معموليه ولي مهمه دكتر باتجربه انتخاب كني كه عود نكنه. منم پولیپ داشتم پیش دکتر علی اصغر باباجانی عمل کردم
پاسخ
رادین امامیمن خودم برای درمان پلیپم پیش دکتر نجمه زندی پور رفتم و درمان خیلی عالی پیش رفت واقعا راضیم ازشون
پاسخ
راایاااا جونمن پیش دکتر مسعود انظاری رفتم خداروشکر خیلیم راضیم واقعا دکتر کاربلدیه
پاسخ
شیما کاظمیمن برای ترمیم بینیم پیشه دکتر زهرا سادات خاتمی رفتم کارشون خیلی خوب بود ولی میدونم ک پولیپ رو هم درمان میکنن
پاسخ
نور آسمانبنظرم حتما برو نمونه کار های دکتر علی نریمانی رو چک کن خیلی پزشک خوبین خواهرم جراحی کرد پیششون
پاسخ