تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
مهلا رمضانی
جراحی لوزه پسرم میخواد انجام بده

اظهار نظر

دکتر گفته پسر 10 سالم باید جراحی لوزه انجام بده خیل میترسم بنظرتون خیلی جراحی سختیه ؟؟

ElikaElika Omrani

کاملاً درکت می‌کنم، طبیعیِ بترسی ولی عمل لوزه جزو عمل‌های خیلی شایع تو بچه‌هاست و معمولا سخت و ترسناک نیست، بیشتر مراقبت‌های بعدش مهمه (خوردن مایعات، بستنی، استراحت). اگه گوش‌ و حلق‌ و بینیِ مورد اعتمادی گفته انجام بشه، به احتمال زیاد به نفع پسرت هست که از عفونت‌های تکراری و تب و گلودرد خلاص بشه

پاسخ

8 روز پیش
12:49
✨ Hana ✨✨ Hana ✨ Rezaei

سلام مهلا عزیز م من تجربه داشتم که پسرم عمل لوزه انجام داد و اولش مثل تو خیلی نگران بودم . تجربه‌ام این بود که جراحی لوزه در کودکان معمولاً عمل ساده و سرپایی محسوب می‌شه و با مراقبت‌های بعد از عمل، کودک خیلی سریع بهبود پیدا می‌کنه. چند روز اول ممکنه درد و کمی تب داشته باشه، ولی با مایعات خنک و نرم و استراحت کافی، وضعیتش خیلی بهتر می‌شه. حتماً دستورالعمل‌های بعد از عمل دکتر رو دقیق رعایت کن تا دوره نقاهت راحت‌تر باشه

پاسخ

8 روز پیش
12:51
FereshtehFereshteh 😇

نه اصلاااا نگران نباش عزیزم خیلی راحته سال پیش پسرعموم عمل کرد انقدر راحت شده که حد نداره همش خر و پف میکرد زمستونا هم همش سرماخورده بود الان خیلی خوب شده لیزری عمل میکنن دوره نقاهتشم زیر یه هفته ست

پاسخ

6 روز پیش
19:14
ژیلاژیلا طوسی

اتفاقا خیلی جراحی اسونی عه بچه درد هم نداره باید بستنی وانیلی بدی بهش با غذای مایع

پاسخ

1 روز پیش
10:57