جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
دوستان راهنماییم کنین لطفا گوشام چرک کرده دو روزه خیلی وحشتناکه چه دکتری باید برم ؟
✨ Hana ✨ Rezaeiمن خودم وقتی گوشم چرک کرده بود و خوب نمیشد، اولش خیلی نگران شدم . تجربهام این بود که عفونت گوش اگر دو روزه ادامه داشته باشه، معمولاً نیاز به بررسی پزشک متخصص گوش، حلق و بینی (ENT) داره تا علتش مشخص بشه و داروی مناسب داده بشه. تا وقتی پیش پزشک نرفتی، از دستکاری یا گذاشتن چیزی داخل گوش خودداری کن و سعی کن گوش تمیز و خشک بمونه 💛
پاسخ
meloria 50سلام دریا عزیز من خودم وقتی گوشم چرک کرده بود و خوب نمیشد، خیلی نگران شدم . تجربهام این بود که عفونت گوش اگر بیش از یک روز یا دو روز طول بکشه، حتماً باید توسط پزشک متخصص گوش، حلق و بینی (ENT) بررسی بشه تا علت دقیق مشخص بشه و داروی مناسب داده بشه. تا وقتی پیش پزشک نرفتی: از دستکاری گوش خودداری کن گوش رو تمیز و خشک نگه دار از ریختن هر داروی بدون نسخه داخل گوش پرهیز کن 💛 اینطوری هم جلوی پیشرفت عفونت گرفته میشه و هم خیالت راحتتر میشه.
پاسخ
Mina Sabouriعزیزم برای چرک گوش باید بری دکتر گوش و حلق و بینی . هم معاینهت میکنه هم اگه لازم باشه گوش رو تمیز میکنه و داروی درست میده
پاسخ
ژیلا اسماعیلیبه نظرم هر چی سریع برو دکتر چون اگر عفونت شدید باشه به جاهای دیگه هم میزنه. تخصص گوش و حلق و بینی باید بری
پاسخ
نسیم پورعبدیبرو گوش حلق بینی ببین مشکل چی هست ممکنه حتی بخاطر دندون باشه که عفونت داره گوشت
پاسخ