Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
آلاله رشیدی
پسر 5 سالم مشکل شنوایی داره انگار

اظهار نظر

احساس میکنم پسرم سرگیجه داره و خوب نمیتونه بشنوه چیکارر کنم؟

🎁🎁 Hedieh

استرس نگیر عزیزم ببرش دکتر خدا بزرگه درست میشه انشالله

پاسخ

59 روز پیش
10:01
banafshebanafshe 💜💜

حتما ببرش پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی من بهت دکتر ربانی اناری رو معرفی میکنم تخصصشون اصلا تو همین مورده

پاسخ

54 روز پیش
09:36
🦇🦇🦇🦇🦇🦇 Melina

باید ببریش پیش دکتر گوش حلق بینی درمانش بکنش

پاسخ

54 روز پیش
10:43
گلنازگلناز برومند

املاً درکت می‌کنم، وقتی متوجه می‌شی بچه‌ات خوب نمی‌شنوه یا سرگیجه داره، خیلی نگران می‌شی و طبیعی‌ست استرس داشته باشی. بهترین کار اینه که هر چه سریع‌تر به یک متخصص گوش و حلق و بینی کودکان (ENT) مراجعه کنی تا شنوایی و عملکرد گوشش بررسی بشه. گاهی مشکلات شنوایی در کودکان ناشی از عفونت گوش، تجمع موم، یا اختلالات مادرزادی هستن که با درمان مناسب قابل حل هستن، ولی تشخیص سریع خیلی مهمه تا از مشکلات یادگیری یا گفتاری جلوگیری بشه.

پاسخ

54 روز پیش
11:16
3333 Atena

اگه حس می کنی پسرت خوب نمی شنوه، جدی بگیر ولی نترس؛ خیلی وقت ها مشکل از چیزای قابل حل مثل جرم گوش یا عفونت و مایع پشت گوشه. بهترین کار اینه که زود ببریش پیش متخصص اطفال یا گوش و حلق و بینی و ازش بخواین تست شنوایی بچه ها (ادیولوژی) انجام بده..

پاسخ

54 روز پیش
12:15
💖خاطره 💖💖خاطره 💖 💖💖💖

اين كه هم سرگيجه داره هم خوب نميشنوه یکم خطرناکه. حتما ببريدش متخصص اطفال يا ENT، مخصوصا براي تست شنوايي.

پاسخ

52 روز پیش
09:05
فرزانهفرزانه نوروزی

اگه پسر‌تون سرگیجه داره و خوب نمی‌شنوه ممکنه گوشش مشکل پیدا کرده یا عفونت داشته باشه بهتره زودتر ببرینش پیش دکتر تا معاینه بشه و خودتون بهش دارو ندین.

پاسخ

33 روز پیش
10:37
مریممریم فرهانی نصب

یه متخصص گوش‌حلق‌وبینی ببرش تا گوشش معاینه و شنوایی‌ش تست بشه

پاسخ

33 روز پیش
12:20