تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Maral Qasemi
کسی شده گوشش سالم باشه، ولی دنیا دور سرش بچرخه و سرگیجه‌های عجیب بگیره

اظهار نظر

سلام بچه‌ها 🙋‍♀️ یه مدتیه یه سرگیجه‌های خیلی عجیب می‌گیرم؛ نه گوشم درد می‌کنه، نه چرک داره، نه حتی وزوز، ولی یه‌هو حس می‌کنم انگار زمین کجه یا اتاق دور سرم می‌چرخه. بعضی وقت‌ها فقط چند ثانیه‌س، بعضی وقت‌ها هم مجبور می‌شم بشینم چون تعادلم رو از دست می‌دم. یکی گفت ممکنه از گوش داخلی و تعادل گوش باشه، مثلاً همون کریستال‌های ریزی که جابه‌جا می‌شن و باعث سرگیجه می‌شن. کسی این مدل سرگیجه و مشکل تعادل داشته؟ پیش چه دکتری رفتین و چی کار کردین که بهتر شد؟ واقعاً زندگی روزمره‌م رو بهم ریخته

mahta_mahta_ aaa

سلام عزیزم 🌸 من تجربه‌ای مشابه داشتم و می‌دونم چقدر اذیت‌کننده و ترسناک می‌تونه باشه 😟. تجربه‌ام این بود که حتی وقتی گوش سالم بود، سرگیجه و مشکل تعادل می‌تونه از مشکلات گوش داخلی مثل جابجایی کریستال‌های کوچک (BPPV)، فشار خون یا استرس و خستگی باشه. چند نکته که برای من کمک‌کننده بود: معاینه نزد متخصص گوش و حلق و بینی (ENT) تا بررسی دقیق گوش داخلی انجام بشه تمرینات تعادلی و فیزیوتراپی مخصوص سرگیجه که بعضی مواقع با دستور پزشک داده می‌شه کنترل استرس و خواب کافی تجربه شخصی‌ام نشون داد که وقتی دلیل دقیق تشخیص داده شد و تمرین‌های ساده برای جابجایی کریستال‌ها انجام شد، سرگیجه‌ها خیلی کمتر شد و زندگی روزمره دوباره قابل تحمل شد

پاسخ

8 روز پیش
13:17
آذینآذین کاظمی

وای دقیقا یکی از دوستام بود می‌گفت کریستالای گوشش تکون خورده و همینطوری سرگیجه میگرفت. آخرش فیزیوتراپی مخصوص تعادل کرد بهتر شد، شاید تو هم بد نباشه اول یه گوش‌وحلق‌وبینی خوب بری ببینه از اون باشه یا نه.

پاسخ

6 روز پیش
09:38
ژیلاژیلا اسماعیلی

وقتی یهو از جات بلند میشی اینطوری میشه؟ منم یعو از جام ک بلند میشم سرم گیج میره و چشام سیاهی میره

پاسخ

6 روز پیش
09:50