جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
چند وقتیه عطسه هایی شدیدی میکنم و بدون هیچ علائمی میتونه آلرژی باشه؟ چه جوری میتونم تفاوت بین عطسه ناشی از سرماخوردگی و آلرژی رو تشخیص بدم؟
zizi 100خب ببین علائم سرما خوردگی داری یا نه من چون هوا الودس فقط عطسه دارم. قرص الرژی خوردم خوب شدم
پاسخ
لورین شجاعیاگه عطسههای پشت سر هم داری و آبریزش شفاف یا خارش چشم هست، احتمالا آلرژیه. سرماخوردگی بیشتر با گرفتگی بینی و گلودرده. برای اطمینان یه دکتر آلرژی یا گوش و حلق و بینی ببین.
پاسخ
🌙 Ronak 🌙 1998صبحا بیشتر عطسه میکنی؟؟؟ ببین به خاطر تغیر فصلم میشه هااا
پاسخ
🤖_A_👽 ArmitAعزیزم معمولا وقتی آلرژی باشه با قرص آلرژی بهتر میشی ولی اگه بازم معلوم نشد به نظرم برو دکتر تا هم معلوم بشه هم زودتر خوب بشی
پاسخ
Arez ooآره میتونه آلرژی باشه، مخصوصا اگه آبریزش شفاف داری. سرماخوردگی بعدش گلو درد و کسلی میاره و یکی دو روزه بقیه علائمش هم اضافه میشه ولی خب بهتره که بری پیش یه دکتر معاینت کنه
پاسخ
یاسمین خسرویاحتمالا آلرژی داری که تو این هوا خیلی طبیعیه تشدید بشه
پاسخ
پریسا مددیاگه فقط عطسههای پشت سرهم داری بدون تب و بدندرد و حالبدی آلرژیه سرماخوردگی با گرفتگی بینی، خستگی و یهکم تب میاد، ولی آلرژی بیشتر عطسه و آبریزش بینیه و حالت عمومیت خوبه
پاسخ
سینا کریم نژادآره میتونه آلرژی باشه، مخصوصا اگه بدون علائم سرماخوردگی مثل تب یا گلو درد باشه. عطسههای مکرر، بدون ترشحات زرد/سبز و همراه با خارش چشم یا بینی آلرژی هستن.
پاسخ
پریسا مددیاگه فقط عطسه میکنی و تب یا گلودرد نداری، احتمالاً آلرژی باشه. معمولاً آلرژی طولانیه و چشم یا بینی هم میخاره، ولی سرماخوردگی کوتاهه و با آبریزش، گلو درد یا تب همراهه. برای مطمئن شدن، یه دکتر میتونه تست بده.
پاسخ