Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Aylar A^A
چند روزی هست که عطسه های شدیدی میکنم

اظهار نظر

چند وقتیه عطسه هایی شدیدی میکنم و بدون هیچ علائمی میتونه آلرژی باشه؟ چه جوری میتونم تفاوت بین عطسه ناشی از سرماخوردگی و آلرژی رو تشخیص بدم؟

zizizizi 100

خب ببین علائم سرما خوردگی داری یا نه من چون هوا الودس فقط عطسه دارم. قرص الرژی خوردم خوب شدم

پاسخ

60 روز پیش
10:02
لورینلورین شجاعی

اگه عطسه‌های پشت سر هم داری و آبریزش شفاف یا خارش چشم هست، احتمالا آلرژیه. سرماخوردگی بیشتر با گرفتگی بینی و گلودرده. برای اطمینان یه دکتر آلرژی یا گوش و حلق و بینی ببین.

پاسخ

59 روز پیش
09:27
🌙 Ronak 🌙🌙 Ronak 🌙 1998

صبحا بیشتر عطسه میکنی؟؟؟ ببین به خاطر تغیر فصلم میشه هااا

پاسخ

59 روز پیش
10:15
🤖_A_👽🤖_A_👽 ArmitA

عزیزم معمولا وقتی آلرژی باشه با قرص آلرژی بهتر میشی ولی اگه بازم معلوم نشد به نظرم برو دکتر تا هم معلوم بشه هم زودتر خوب بشی

پاسخ

54 روز پیش
10:37
ArezArez oo

آره میتونه آلرژی باشه، مخصوصا اگه آبریزش شفاف داری. سرماخوردگی بعدش گلو درد و کسلی میاره و یکی دو روزه بقیه علائمش هم اضافه میشه ولی خب بهتره که بری پیش یه دکتر معاینت کنه

پاسخ

54 روز پیش
10:52
یاسمینیاسمین خسروی

احتمالا آلرژی داری که تو این هوا خیلی طبیعیه تشدید بشه

پاسخ

53 روز پیش
20:02
پریساپریسا مددی

اگه فقط عطسه‌های پشت‌ سرهم داری بدون تب و بدن‌درد و حال‌بدی آلرژیه سرماخوردگی با گرفتگی بینی، خستگی و یه‌کم تب میاد، ولی آلرژی بیشتر عطسه و آبریزش بینیه و حالت عمومیت خوبه

پاسخ

47 روز پیش
19:19
سیناسینا کریم نژاد

آره می‌تونه آلرژی باشه، مخصوصا اگه بدون علائم سرماخوردگی مثل تب یا گلو درد باشه. عطسه‌های مکرر، بدون ترشحات زرد/سبز و همراه با خارش چشم یا بینی آلرژی هستن.

پاسخ

45 روز پیش
09:50
پریساپریسا مددی

اگه فقط عطسه می‌کنی و تب یا گلودرد نداری، احتمالاً آلرژی باشه. معمولاً آلرژی طولانیه و چشم یا بینی هم می‌خاره، ولی سرماخوردگی کوتاهه و با آبریزش، گلو درد یا تب همراهه. برای مطمئن شدن، یه دکتر می‌تونه تست بده.

پاسخ

33 روز پیش
12:17