Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
کمند 🦄
ریزش موی شدید دارم کمکم کنید

اظهار نظر

واقعا این ریزش مو کلافم کرده هر چی شامپو و روغن بوده امتحان کردم ولی درست نشده اگه کسی تجربه داشته یا دکتر خوب می‌شناسه معرفی کنه لطفاً

پرنیسپرنیس قشقایی

عزیزم من همسرم ریزش موی شدیدی داشت و با پیشنهاد دکتر مزوتراپی انجام دادیم واقعا نتیجش عالی بود و خیلی راضی هستیم

پاسخ

68 روز پیش
10:20
کیمیاکیمیا مصلحی

عزیزم منم دقیقا همینجوری شده بودم، هر چی شامپو و روغن بود امتحان کردم ولی ریزشم قطع نمیشد. آخرش فهمیدم باید یه متخصص ببینه تا بفهمم مشکل از چیه. من اون موقع چند جا رفتم، یه دکتر به اسم قوچانی رو چند نفر معرفی کرده بودن و وقتی رفتم پیشش بالاخره علت ریزشمو فهمیدم و درمان شدم

پاسخ

68 روز پیش
11:09
helinahelina ghanbari

سلام عزیزم 🌸 دوستمم ریزش موهاش رو پیش دکتر پروین طاووسی درمان کرد و خیلی راضی بود، دکتر تجربه خوبی تو این زمینه داره.

پاسخ

54 روز پیش
11:17
10241024 مهتاب

ریزش مو وقتی شدید میشه با شامپو و روغن حل نمیشه و باید علتش چک بشه. بهتره بری متخصص پوست و یه آزمایش ساده بدی تا دقیق همون چیزی رو بگیری که بهت میخوره من دکتر محرابیان متخصص پوست رو می شناسم خواهرم پیشش رفته بود خیلی راضی بود

پاسخ

54 روز پیش
12:53
فیروزفیروز جوادی

من خودم ریزش موی شدید داشتم همسرم با کلی تحقیق و پرس و جو دکتر حمیده آقایی رو گفت بریم پیشش ببینیم مشکل چیه و از درمانش راضیم کاملا دکتر باسواد و فهمیده ای هست

پاسخ

54 روز پیش
13:12
niyaZZniyaZZ ghafari

عزیزم فقط برو پیش دکتر عباسی توی کلینیک شفق ایشون هیییچ روش الکی شامپو یا داروی بیخودی بهت نمیدن خیلی دکتر خوبی هستن

پاسخ

47 روز پیش
11:56
هومینا ✨هومینا ✨ شاکری ✨

باید بری پیش یه متخصص پوست ببینی چی میگه حتما دارویی داره که بهتر بشی

پاسخ

40 روز پیش
10:55
ترنمترنم مرشدی

فک نکنم با شامپو درمان شه بهترین راه مزوتراپی مو هستش من خاهرم انجام داد خیلی خوب شد موهاش هم ریزشش کم شد هم پرپشت شد برو پیش دکتر سارا لطفی دکتر خاهرمم بود

پاسخ

40 روز پیش
12:22
kimiakimia rostamian

ریزش مو بعد زایمان نیاز به صبر و مراقبت داره برای بررسی دقیق پیش متخصص پوست و مو برو دکتر ربابه غیبی کارش خوبه خواستی برو پیشش

پاسخ

33 روز پیش
12:29
زهرازهرا حمیدی نسب

من برای ریزش موهام رفتم پیش دکتر زهرا قدسی خیلی جواب گرفتم

پاسخ

33 روز پیش
13:22