جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام خانم ها لطفا راهنمایم کنید تار موهای سرم خیلی نازک شده توی یکسال الان میخوام درمانش کنم به نظرتون مشکل از ویتامین های بدنم است یا چیز دیگه
☠︎ SoSعزیزم منم دخترم خیلی تار موهاش نازک شده بود و ریزش مو شدیدی داشت چند وقت پیش دکتر سارا خلیل آذر و بهم معرفی کردن پیش ایشون که رفتیم دخترم خیلی ریزش موهاش کم شده و کم کم داره این نازک بودن تار موهاش از بین میره
پاسخ
سارا نصرالهیآره میتونه باشه. من ریزش مو شدید داشتم کلی دکتر رفتم، کلی هم داروهای هومونی بهم دادن یه مدت خوب میشد دوباره شروع میشد. تا رفتم پیش دکتر علی عباسی، کلینیک شفق فقط با تنظیم ویتامینای بدنم کامل درمان شدم
پاسخ
Neda ☂︎☂︎☂︎سلام عزیزم ازمایش دادی؟ ممکنه بدنت کمبود ویتامین داشه باشه یا شایدم ژنتیکی باشه پیش یه متخصص برو حتما اگه نمیشناسی من بهت دکتر حمیدرضا اوجاقی و پیشنهاد میکنم خیلی دکتر حرفه ای و عالی هستن
پاسخ
HK Lianaممکنه نازک شدن موهات دلایل مختلف داشته باشه مثل استرس زیاد، تغذیه کمبود ویتامینها یا حتی مشکلات هورمونی و ریشهای پوست سر بهترین کار اینه که بری پیش ی متخصص پوست و مو تا علت دقیقش مشخص بشه و درمان درست رو شروع کنی من پیشنهاد میکنم پیش دکتر سارا لطفی بری چون ایشون تجربه خوبی در بررسی و درمان نازکی و ضعیف شدن مو داره مطمئن باش با یه معاینه ساده میتونه بهت راهکار مناسب بده
پاسخ
Hila Darvishiنازک شدن موها میتونه به خاطر کمبود ویتامینها، هورمونها یا استرس باشه. برای بررسی دقیق و درمان مناسب میتونی با دکتر پروین طاووسی مشورت کنی. منم برای ریزش موهام پیش دکتر طاوسی رفته بودم
پاسخ