جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
هر کاری کردم جای جوش های صورتم نرفته بهم دکتر پوست خوب معرفی کنید تروخدااا
کیمیا پناهیدکتر طناز فخیم عاااالییییههههه یعنی من بابت هر مشکل پوستی بهش مراجعه کردم عالی بودههه
پاسخ
صدف پاک سرشتمن پیش زهرا قدسی رفتم توی گیشا هم بهم نزدیک بود هم راضی بودم
پاسخ
HK Lianaاصلا نگران نباش الان خیلی راه های جدیدی برای درمان جای جوش اومده ولی حتما باید پیش ی متخصص پوست خوب بری که وقتی صورتتو ببینه بدونه کدوم روش رو انجام بدی ک بهتر جواب بگیری برو پیش دکتر سارا لطفی خیلی دکتر خوبیه و من خودم برای جای جوشم رفتم پیشش الان خیلی صورتم صاف و خوب شده
پاسخ
del barارع برو پیش دکتر حمیده آقایی کارش خیلی خوبه ی سر برو حتما از روشهای جدید استفاده میکنه مثل اندولیفت و اینا
نازنینپاسخ
rina sharafianدکتر ربابه غیبی هم خوبه عزیزم البته من پوست صورتم خیلی خشک بود الان خیلی خوب شده
پاسخ
مهتاب فرخ نیادکتر امیر سلیمانی متخصص پوست خیلی کارش عالیه من جای جوشام توی 3 جلسه پیش ایشون درمان شد واقعا خوبن
پاسخ
رعنا حسینی 😉دکتر که زیاده . ولی من تجربه درمان جای جوش پیش دکتر عین الهی داشتم میتونم بگم خوبه
پاسخ
متینا رجب زادهمنم این مشکلو دارم به نظرتون لیزر برای جای جوش جواب میده یا فقط تبلیغه؟ چون چند نفر میگن عالیه، چند نفرم میگن بیفایدهست. نمیدونم ارزش هزینه کردن داره یا نه.
پاسخ
narjes banooمن خودم همیشه برای کارای پوستیم میرم پیش دکتر سارا لطفی از کارش راضیم و خیلی دکتر خوبیه چندین ساله ک پیش همین دکتر میرم فقط
پاسخ
8193 Bastaniبرو پیش زهرا قدسی خیلی کار بلده
پاسخ