Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
elnaz 💖sabouri💖
دکتر پوست خوب بهم معرفی کنید

اظهار نظر

هر کاری کردم جای جوش های صورتم نرفته بهم دکتر پوست خوب معرفی کنید تروخدااا

کیمیاکیمیا پناهی

دکتر طناز فخیم عاااالییییههههه یعنی من بابت هر مشکل پوستی بهش مراجعه کردم عالی بودههه

پاسخ

98 روز پیش
13:32
صدفصدف پاک سرشت

من پیش زهرا قدسی رفتم توی گیشا هم بهم نزدیک بود هم راضی بودم

پاسخ

75 روز پیش
10:50
HKHK Liana

اصلا نگران نباش الان خیلی راه های جدیدی برای درمان جای جوش اومده ولی حتما باید پیش ی متخصص پوست خوب بری که وقتی صورتتو ببینه بدونه کدوم روش رو انجام بدی ک بهتر جواب بگیری برو پیش دکتر سارا لطفی خیلی دکتر خوبیه و من خودم برای جای جوشم رفتم پیشش الان خیلی صورتم صاف و خوب شده

پاسخ

68 روز پیش
11:27
deldel bar

ارع برو پیش دکتر حمیده آقایی کارش خیلی خوبه ی سر برو حتما از روشهای جدید استفاده میکنه مثل اندولیفت و اینا

نازنیننازنین
اره من رفتم پیشش خیلی دکتر خوبیه برا من برای جای جوشام سابسیژن و آر اف انجام داد الان واقعا پوستم صاف صاف شده

پاسخ

61 روز پیش
12:29
rinarina sharafian

دکتر ربابه غیبی هم خوبه عزیزم البته من پوست صورتم خیلی خشک بود الان خیلی خوب شده

پاسخ

61 روز پیش
12:41
مهتابمهتاب فرخ نیا

دکتر امیر سلیمانی متخصص پوست خیلی کارش عالیه من جای جوشام توی 3 جلسه پیش ایشون درمان شد واقعا خوبن

پاسخ

59 روز پیش
10:28
رعنارعنا حسینی 😉

دکتر که زیاده . ولی من تجربه درمان جای جوش پیش دکتر عین الهی داشتم میتونم بگم خوبه

پاسخ

53 روز پیش
20:09
متینامتینا رجب زاده

منم این مشکلو دارم به نظرتون لیزر برای جای جوش جواب میده یا فقط تبلیغه؟ چون چند نفر میگن عالیه، چند نفرم میگن بی‌فایده‌ست. نمی‌دونم ارزش هزینه کردن داره یا نه.

پاسخ

47 روز پیش
18:52
narjesnarjes banoo

من خودم همیشه برای کارای پوستیم میرم پیش دکتر سارا لطفی از کارش راضیم و خیلی دکتر خوبیه چندین ساله ک پیش همین دکتر میرم فقط

پاسخ

45 روز پیش
09:45
81938193 Bastani

برو پیش زهرا قدسی خیلی کار بلده

پاسخ

38 روز پیش
09:58