تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
آسنا قریشی
خستگی زودر موقع کار کردن و ورزش کردن دارم

اظهار نظر

وقتی ورزش یا کار میکنم خیلی زود خسته میشم و ادامه انجام این کارها برام سخت میشه؛ مادرزادی مشکل قلبی دارم اما متخصص بهم گفت چیز خاصی نیست میتونه از این باشه؟؟

پریساپریسا محمدی

سلام عزیزم من خودم یه مدتی وقتی ورزش می‌کردم یا کار سنگین انجام می‌دادم، خیلی زود خسته می‌شدم و تجربه‌ام این بود که حتی وقتی مشکل قلبی جدی نداشتم، گاهی فشار عصبی، کم‌خونی یا کمبود ویتامین‌ها هم می‌تونن باعث خستگی سریع بشن تجربه شخصی‌ام این بود که وقتی بررسی کامل خون و سطح ویتامین‌ها انجام دادم و تمریناتم رو با شدت مناسب و استراحت کافی ترکیب کردم، انرژی‌م بهتر شد. بهت پیشنهاد می‌کنم حتماً با پزشک قلب یا داخلی مشورت کنی تا مطمئن بشی همه چیز تحت کنترله و در صورت نیاز بررسی‌های بیشتر انجام بشه

پاسخ

8 روز پیش
12:41
نازنیننازنین ۲۴

ببین عزیزم منم تجربه مشابه داشتم، یعنی یه مشکل قلبی خفیف داشتم و دکترم می‌گفت چیز مهمی نیست… ولی بازم زود خسته می‌شدم و حتی کارای ساده هم برام نفس‌گیر بود 😕 دکتر بعدا گفت بعضی وقتا همین مشکلات «خیلی خفیف» هم می‌تونن باعث کاهش استقامت و تپش قلب سریع بشن، ولی باید دقیق بررسی بشه. اینکه متخصص گفته «چیز خاصی نیست» خوبه، ولی خستگی زودرس موقع فعالیت یه علامته که باید براش توضیح بدن. خودت هم بهتره همینو دقیق به پزشکت بگی؛ چون فقط خودش می‌تونه تشخیص بده از قلبه، از کم‌خونی، از تیروئید، یا حتی از استرس و بی‌خوابی 😅

پاسخ

8 روز پیش
12:51
💫💫 Melika

عزیزم تنبلی تخمدان یا فقر آهن و کم خونی نداری ؟؟؟ شاید از اینا هم باشه ها آخه مشکل قلبی بعید بدونم باعث خستگی بشه آرمایشو اینا بده شایدم دلیلش روحی روانیه والا با این شرایط هممون حق داریم خسته و بی جون باشیم💔💔

پاسخ

6 روز پیش
19:23