جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
بعضی وقتا که در حال انجام کارم هستم یه دفعه ای تپش قلب شدیدی میگیرم چیکار کنم؟؟ میتونه طبیعی باشه؟؟
sadaf kamyabiقهوه میخوری ؟ ببین طی روز چی میخوری که اینطوری میشی قهوه سیگار همه باعثش عه
پاسخ
نیکی 🌸 باقریبعضی وقتا تپش قلب یه دفعهای پیش میاد و ممکنه طبیعی باشه، مخصوصا اگه استرس داشته باشی یا خسته باشی. ولی اگه تپش شدید، طولانی یا همراه سرگیجه، درد سینه یا تنگی نفس باشه، حتما باید بری پیش دکتر قلب .
پاسخ
🌈 Parisaاگر اضطراب داشته باشی میتونه باعث تپش قلب بشه. اگه داره اذیتت میکنه یه دکتر برو
پاسخ
rivana tohidiگاهی تپش قلب ناگهانی طبیعیه و ممکنه به استرس، خستگی یا کافئین مربوط باشه، ولی اگه مکرر یا شدید باشه، بهتره به یه دکتر قلب رمراجعه کنی تا بررسی کنه.
پاسخ
Elana Moradiتپش قلب ناگهانی همیشه به معنی بیماری نیست، ولی وقتی وسط کار یا استراحت اتفاق میفته و خودبهخود میاد و میره، بهتره حتما بررسی بشه. برو پیش دکتر علیرضا قربانی شریف توصیه میکنه اول نوار قلب و هولتر انجام بدی تا علتش دقیق معلوم بشه.
پاسخ
😚 SorMeاضطراب عزیزم اضطراب مزمن که پدر من رو هم درآورده
پاسخ
مبینا ❤ آریان فرنه اصلا طبیعی نیست حتما پیگیرش باش
پاسخ
مریم فرهانی نصبآره بعضی وقتا میتونه از استرس، خستگی، قهوه یا اضطراب باشه و لزوماً چیز خطرناکی نیست ولی اگه زیاد تکرار میشه، با درد قفسه سینه یا سرگیجست، یه چکاپ ساده پیش دکتر برو که خیالت راحت شه.
پاسخ
لادن باباییبنظرم برو پیش دکتر بهاره شاه پروری پزشک خوبین
پاسخ