تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
مانیکا الهامی 🐌🐌
قبل از چکاپ قلب چه داروهایی با قطع بشه؟

اظهار نظر

میدویند که قبل از چکاپ قلب مصرف چه داروهای باید قطع بشهه؟ شنیدم بعضی داروها در نتیجه تست ورزش تأثیر می‌گذارن. واقعاً نمی‌دونم باید از چند روز قبل آمادگی خاصی داشته باشم یا همون‌طوری برم

🎬🎬 بیتا

سلام عزیزم من خودم قبل از تست ورزش قلب تجربه داشتم و اولش سردرگم بودم که چه داروهایی باید قطع بشه. تجربه‌ام این بود که خیلی از داروهای قلبی مثل بتابلوکرها (مثلاً پروپرانولول)، بعضی داروهای فشار خون و داروهای ضدآریتمی می‌تونن نتیجه تست ورزش رو تغییر بدن. بهترین کار اینه که چند روز قبل از تست حتماً با پزشک یا مرکز آزمایش صحبت کنی تا دقیق بهت بگن کدوم داروها باید قطع یا ادامه پیدا کنن. همچنین توصیه‌های مربوط به غذا، نوشیدنی و ورزش روز قبل رو هم حتماً رعایت کن تا نتیجه درست باشه

پاسخ

8 روز پیش
12:01
ساریناسارینا ۹۹

سلام آره راستش شنیدم بعضی داروها ممکنه روی تست ورزش و چکاپ قلب اثر بذارن ولی اینکه دقیقاً چی رو باید قطع کنی، کاملا بستگی به نسخه خودت و شرایط قلبت داره. معمولاً چیزایی که شنیدم از تجربه بقیه ایناست که بعضی داروهای فشار خون (مثل بتابلوکرها) ممکنه ضربان قلب رو پایین نگه دارن و روی نتیجه تست ورزش اثر بذارن. یه سری داروهای قلبی یا آرام‌بخش‌ها هم ممکنه لازم باشه قبل تست تنظیم بشه. ولی واقعیتش اینه که هیچ‌کس نباید سرخود دارو قطع کنه، تو هم نکن اینکارو🙄 اصولا دکتر یا همون مرکز تست ورزش قبلش خودشون راهنما می‌دن و دقیق می‌گن اگر چیزی باید ۲۴ یا ۴۸ ساعت قبلش قطع بشه.

پاسخ

8 روز پیش
12:15