Mobile Banner
تبادل نظر پزشکی

جایی برای گفت‌وگو، هم‌فکری و اشتراک تجربه‌ها

تاپیک جدید +

man
Neda ☂︎☂︎☂︎
وقتی تپش قلب میگیرم سردرد میشم

اظهار نظر

بیشتر وقتا که تپش قلب شدید میگیرم سردرد میشم چشام تار میشه میتونه از فشار بالای خون باشه؟

زحلزحل 🪐

سلام عزیزم 🌸 من خودم یه مدتی وقتی تپش قلب شدید داشتم، سرم هم درد می‌گرفت و کمی چشمام تار می‌شد. تجربه‌ام این بود که این علائم می‌تونه با فشار خون بالا یا مشکلات قلبی مرتبط باشه، ولی حتماً باید دقیق بررسی بشه تا علت واقعی مشخص بشه.

پاسخ

69 روز پیش
11:43
kimiakimia darabi

اره ممکنه بخاطر این باشه چربی ات بالاس چربی ات رو چک بکن ببین درست میشی یا نه

پاسخ

69 روز پیش
11:46
نازآفریننازآفرین کاملی

هم میتونه فشار بالا باشه هم فشار پایین... من افت فشار دارم اکثرا همین علائمو دارم. حتما برو دکتر عزیزم.

پاسخ

69 روز پیش
11:53
نیکی 🌟نیکی 🌟 یکتا

اره عزیزم ممکنه برای این باشه ولی باید کاملا بررسی بشه این موضوع و درمان بشی

پاسخ

62 روز پیش
11:24
بهاررربهاررر 3

میتونه به هزار دلیل باشه عزیزم. باید ازمایش بدی شاید از استرسه

پاسخ

61 روز پیش
09:52
ناهیدناهید میرزاده

احتمالا همون فشار خونته برو دکتر یه چکاپ بشو به نظرم

پاسخ

55 روز پیش
10:03
sanamsanam 💎rhmn💎

حتما برو دکتر البته من پیش دکتر پریسا یزدپناه میرم خیلی خوش اخلاق و با تجربس و خیلی وقت میذاره برای مریض هاش

پاسخ

55 روز پیش
10:57
سامانسامان مرادیان

من خودم وقتی تپش قلب می‌گیرم اگه استرس هم قاطیش باشه، سرم درد می‌گیره و یه جورایی چشمام سنگین و تار می‌شه، ولی دکترم گفت این چیزها هم می‌تونه از فشار خون باشه هم از استرس و هم مشکلات قلبی چون هم تپش قلب داری هم تاری دید، بهتره حتماً یه بار دکتر بری و فشار خون و قلبت رو چک کنی، اینا چیزیه که از پشت گوشی نمی‌شه حدس زد.

پاسخ

55 روز پیش
11:52
💖آینور 💖💖آینور 💖 همت‌پور

تپش قلب شدید می‌تونه باعث بالا رفتن فشار موقت یا کاهش اکسیژن‌رسانی مغز بشه و سردرد یا تاری دید ایجاد کنه. برای بررسی دقیق و پیشگیری از خطرات، بهتره پیش متخصص بری پیشنهادم دکتر فریبا هندسیه تا علت تپش و ارتباطش با فشار خونت مشخص بشه.

پاسخ

55 روز پیش
12:14
سانیساسانیسا 🍀ملکی🍀

احتمالش هست حتما برو پیش یه متخصص ببین چی میگه

پاسخ

48 روز پیش
10:35
مبینا ❤مبینا ❤ آریان فر

چرا نمیتونه باشه حتما بررسی پزشکی انجام بده

پاسخ

48 روز پیش