جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
به نظرتون برای اینکه زودتر نتیجه بگیرم از جراحی های لاغری روش لاپاراسکوپی خوبه یا روش های دیگه؟ من درباره روش لاپاراسکوپی جراحی چاقی زیاد شنیدم. لطفا اگر تجربه انجامش رو دارید بگید چجوریه؟
o_O dayanaمن همیشه و همه جا دارم دکتر عبدالعلی رازقیان رو بابت جراحی چاقی به همههه معرفی میکنم انقدر که کارش خفن بود ببین برادرش من 187 کیلو بود بعد از اسلیو شد 92 کیلو بخدا ما موندیم اصلا از تغییراتش😂😂 یهو تبدیل شد به باربییی حالا عزیزم اگر نخواستی جراحی بکنی یه سر برو پیشش مشاوره خیلی دکتر دلسوز و مهربونیه پیگیری میکنه
پاسخ
آیلار شاعریمن پیش دکتر عبدالرضا پازوکی عمل کردم که به روش لاپاراسکوپی برام انجام دادن و خیلی راحت بود عملم از 130 کیلو الان شدم 70 واقعا حس خوبی دارم
پاسخ
عسل پویانلاپاراسکوپی واقعا روش خوبیه خیلی راحت جراحیت انجام میشه بهترین دکتری هم که می تونم بهت معرفی کنم که خودم پیشش عمل کردم دکتر عبدالرضا پازوکی هست
پاسخ
فاطمه ♟️کلینیک نواتراپ من رفتم بیمارستان حضرت فاطمه خیلی خوب بودن هم خیلی جراح های خاذق معروفی داره هم هزینه ش از همه جا کمتر بود هم من 42 کیلو کم کردم خداروشکر
پاسخ
رعنا خورشیدیروش لاپاراسکوپی خیلیها رو سریعتر به هدف میرسونه و درد و زمان نقاهتش کمتره، ولی انتخاب روش درست به وضعیت جسمی و هدف شما بستگی داره. پیشنهاد من برای مشاوره تخصصی، دکتر فرخ کامران خواجوی بهترین گزینهست تا مناسبترین روش برات مشخص کنه.
پاسخ