جایی برای گفتوگو، همفکری و اشتراک تجربهها
تاپیک جدید +

اظهار نظر
سلام به همه مدتیه جدی به جراحی چاقی فکر میکنم، اما بیشتر از خود عمل، نگران زندگی بعد از جراحی هستم. خیلی دوست دارم بدونم کسایی که این کار رو انجام دادن، توی زندگی روزمرهشون چه تغییرهایی دیدن؛ از نظر غذا خوردن، انرژی، روحیه و اعتمادبهنفس. بزرگترین دغدغهام اینه که نکنه چند ماه اول همهچی خوب باشه ولی بعد از یه مدت دوباره عادتهای قبلی برگرده و وزنم هم برگرده. اگر تجربه جراحی چاقی دارین، ممنون میشم صادقانه بگین الان از تصمیمتون راضی هستین یا نه و چی رو کاش قبل از عمل میدونستین
رعنا خورشیدیبعد جراحی چاقی زندگیت خیلی تغییر میکنه، هم تو انرژی و روحیه و هم تو نحوه غذا خوردن، ولی نکته مهم اینه که عادتهای سالم رو ادامه بدی تا وزن دوباره برنگرده. برای اینکه همه چیز درست پیش بره و نگرانیهات کم بشه، مشاوره و پیگیری با دکتر فرخ کامران خواجوی خیلی کمک میکنه؛ هم مراقبت بعد عمل رو درست انجام میده هم راهنمایی برای سبک زندگی سالم بعد جراحی داره.
پاسخ
آترین بدخشانیببین من با ورزش و رژیم ۲۰ کیلو کم کردم نمیدونم الان چند کیلویی ولی من ۹۰ بودم و بهم پیشنهاد انواع جراحی هم شد ولی خیلی خوشحالم که اول خودم تلاشم رو کردم و عمل نکردم
پاسخ